Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO BRUH

Bandić se oglasio iz bolnice: 'Eto me, živ i zdrav'

Milan Bandić, Branko Lustig
Foto: Facebook
1/3
02.05.2017.
u 10:58

Zbog ozljede nije mogao nazočiti jutrošnjoj sjednici Optužnog vijeća Županijskog suda

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Facebooku je poručio da je živ i zdrav, nakon što je u ponedjeljak kasno navečer završio na operaciji prikliještene kile.

– Eto me, živ i zdrav, vidimo se brzo – poručio je gradonačelnik i objavio svoju fotografiju na bolničkom krevetu pokraj kojeg sjedi Branko Lustig koji mu je došao u posjet u bolnicu Sveti Duh.

– Dobio sam bruh prilikom dizanja 80 kilograma teškog lonca graha i večeras idem na operaciju – rekao je Bandić na prvomajskom druženju u Maksimiru.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Zbog ozljede nije mogao nazočiti jutrošnjoj sjednici Optužnog vijeća Županijskog suda koje je razmatralo je li optužnica u predmetu štandovi osnovana, rekao je zamjenik ravnateljice Uskoka Sven Mišković.

Ni na neke prijašnje sjednice Bandić nije ni dolazio, no inzistirao je na tome da se danas osobno pojavi na sudu. Kako je danas opravdano spriječen, sutkinja je morala odgoditi sjednicu za drugi termin.

 

Komentara 8

RS
rasta sev
11:03 02.05.2017.

prema napisanom to je programirana "KILA"

Avatar liquidsky
liquidsky
11:14 02.05.2017.

Požurimo, donesimo cvijeće, voće i novine našem voljenom gradonačelniku koji bi - kako je sam izjavio - danas više volio biti na sjednici Optužnog vijeća nego bolestan ležati u krevetu. Samo veliki ljudi mogu izjaviti takvo što. Naš je dragi gradonačelnik opet iskazao veliku hrabrost, radije bi se suočio sa Sudom nego ovako tratio dan. Nadamo se da će već preksutra moći delati za boljitak svih nas, a za koji tjedan svojim oštrim pogledom i stručnim pojašnjenjima braniti svoju nevinost u toj strašnoj zgradi na Zrinjevcu od koje svi građani strepe, samo on ne.

AN
ankicazg1213
12:15 02.05.2017.

Kao što vidim gradonačelnik ima isti tretman kao i ostali bolesnici, nedavno sam ležala na Sv. Duhu, osoblje se ponaša isto prema svima, rade svoj posao i to je jedino bitno. Trebamo mu svi poželjeti da se što prije oporavi kako bi mogao nastaviti voditi naš grad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije