Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić se kandidirao zbog radničke klase

milan bandić
Zlatko Putar/VLM
27.11.2009.
u 16:18

Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić posjetio je Popovaču gdje je istaknuo kako se za predsjednika kandidirao kako bi pomogao radničkoj klasi te braniteljima.

POPOVAČA - Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić u okviru svoje predsjedničke kampanje posjetio je Popovaču, gdje je na Trgu grofova Erdodyja pozdravio pedesetak okupljenih građana, a onim mlađima podijelio i potpisao nogometne lopte.

U kratkoj izjavi za medije Milan Bandić je među ostalim istaknuo kako se za predsjednika kandidirao kako bi pomogao radničkoj klasi te braniteljima koje nijedna Vlada nije dovoljno zaštitila nego je dopušteno da se kriminalizira Domovinski rat.

Komentara 19

OB
-obrisani-
16:46 27.11.2009.

Daj Bandić ne njajke! Nemoj mi samo više pomagati. Tvoj Holding me iscrpljuje do maksimuma.Oni koji ne žive u Zagrebu nemaju pojma koliko nam mažnjavaš love.Kaj bi tek napravil iz ostatka Hrvatske. A obećao si jeftiniji Zagreb kad si udružio javna poduzeća u Holding. A on ti je poslužio kao vreća koju mi moramo puniti, a ti si gradio \"puš šekrete\", i zaposlio svoje kamenjarce.Odi u svoj zavičaj i u svom selu bit ćeš najveći fakin. Huncut blentavi.

SL
slučaj
17:25 27.11.2009.

Opet demagogija i samo demagogija. Moramo svi shvatiti da je: glas za Milana Bandića je glas za Ivu Sanadera koji stoji iza njegove kandidature. Jedini način i izbjegavanje kaznenog progona za njih dvoje je da Bandić pokuša postati Predsjednik te na taj način obojici omogući imunitet, barem na neko vrijeme. Žalosno, jadno i prozirno, a što je najgore Bandić svojom kandidaturom vrijeđa birače. Pa vi sada glasajte za lopova Bandića.

OB
-obrisani-
20:12 27.11.2009.

Ovo što ste vi ovdje napisali je teška uvreda ...radničkoj klasi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije