Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK

Bandić pretrčani Večernjakov maraton "zalio" pivicom

bandić
12.10.2009.
u 14:56

Milan Bandić je sa svojim društvom nakon maratona popio pivo iako ne pije alkohol. Vjerojatno je zaključio da se nakon tolikog napora može počastiti. (Foto: Marko Lukunić / VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gilera
gilera
01:18 20.10.2009.

e moj milane!,kažu jednom pijanac uvijek pijanac\",vidi se da voliš dudati,iskreno meni ne smeta,pa šta ako voliš popiti pa to je za ljude,ali da baš kao prvi čovjek grada ovako natežeš tu žuju nije baš primjereno. Predlažem ako kreneš u kampanju za predsjednika neka ti ovo bude glavni plakat sa sloganom \"i zato braćo pimega dok ne pukne zora,a kad pukne zora pući će i jetra moja\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije