Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborni skup

Bandić: Pomoći ću pobjedniku koji će hrvatska kola gurati naprijed

Milan Bandić (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/3
01.12.2011.
u 21:59

Večeras se okupilo svega dvjestotinjak ljudi, a privlačenju građana nisu pomogli ni nastupi pjevača, od Lane Jurčević do Željka Krušlina Kruške

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji s nezavisnom listom Stijena izlazi na izbore u četiri zagrebačke jedinice, održao je večeras završni skup na Trgu bana Jelačića.

Za razliku od prijašnjih njegovih kampanja, večerašnji skup je bio prilično mlak. Okupilo se dvjestotinjak ljudi, a privlačenju građana nisu pomogli ni nastupi pjevača, od Lane Jurčević do Željka Krušlina Kruške. Bandić je ponovio da će pomoći pobjedniku koji će "hrvatska kola gurati naprijed".

On nosi listu u prvoj izbornoj jedinici, u drugoj dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević, u šestoj Miodrag Demo, a u sedmoj Slavko Kojić.

Komentara 39

OB
-obrisani-
08:31 02.12.2011.

Ne moj Pomagati,MOLIMO TE Odlazi - Lopove

CH
chemica
23:51 01.12.2011.

Da je još uvijek u SDP-u, došlo bi mu bar 50000 ljudi. Tragično. E moj blentavi narode.

2F
2 FAST 4 U
23:07 01.12.2011.

banditiću....molimo te, samo ti nemoj nikome poomagati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije