Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajnoviti gradonačelnik

Bandić o utrci za Pantovčak: Vidim, neki su me već i smijenili

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
11.09.2019.
u 09:52

Gradonačelnik na napise o tome da ide u utrku za predsjednika države još uvijek nije konkretno odgovorio

Nakon što je tjednik Nacional objavio da bi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić mogao podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika i objaviti kandidaturu za predsjednika države, Bandić novinarima tako nešto još nije potvrdio. Naime, rano jutros obišao je djelatnike Zagrebačkih cesta i Čistoće te kratko komentirao napise.

"Dok god dišem i na funkciji sam na kojoj jesam ili na nekoj drugoj – vidim, neki su me već i smijenili – uvijek ću biti na strani rada i radnika", kazao je Bandić, javlja Dnevnik.hr.

 

Komentara 5

SX
sudbina x
10:35 11.09.2019.

Ja sam doznao od Bandićeva bliskog rođaka da se on neće kandidirati već će podržati Kolindu...

Avatar Niškorist
Niškorist
11:56 11.09.2019.

Čovjek koji je opljačkao i unazadio Zagreb ?

DI
Dingač
11:49 11.09.2019.

Banditić bandit samo skuplja glasove koje će predati onome tko mu najviše odgovara da bi i dalje pljačkao sa svojim pajdašima. u normalnoj državi ovakvi banditi su iza rešetaka doživotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije