Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE JE OK'

Bandić o podršci HDZ-a: Ki bi da bi

Milan Bandić
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/3
14.01.2020.
u 19:57

Zanijekao je da njegova suradnja s HDZ-om na lokalnoj razini komplicira njihovu suradnju na nacionalnoj razini

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u utorak, uoči sastanaka koalicijskih partnera u Banskim dvorima, da ne vidi problema u vladajućoj koaliciji, a na pitanje hoće li uskratiti podršku Vladi u Saboru ako zagrebački HDZ ne podrži novi GUP odgovorio je citirajući pokojnog Franju Tuđmana - "ki bi da bi".  

Bandić je na pitanje novinara ima li ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak njegovu podršku izbjegao konkretno odgovoriti poručivši da je njegova stranka "odgovoran partner, koja od prvog dana surađuje na projektima od interesa za Zagreb i Hrvatsku", a u vladajućoj koaliciji on ne vidi problema. "Nitko ništa ne viče, nitko ne galami, sve je OK, ja ne vidim problema", ustvrdio je.

Upitan kako surađuje sa zagrebačkim HDZ-om, s obzirom na njihove poruke da bi na njegovo mjesto trebao doći netko mlađi, odgovorio je kako "najbolje surađuje sa građanima koji su ga izabrali".  Novinarima je rekao da zagrebačke HDZ-ovce, a ne njega, trebaju pitati za potporu GUP-u. 

"GUP je abeceda investiranja u Zagreb i o tome će se gradski zastupnici izjasniti 6. veljače", kazao je Bandić.   

Također je zanijekao da njegova suradnja s HDZ-om na lokalnoj razini komplicira njihovu suradnju na nacionalnoj razini. 

"Rekao bi pokojni predsjednik - ki bi da bi", odgovorio je Bandić na pitanje hoće li uskratiti podršku HDZ-ovoj Vladi u Saboru, ako zagrebački HDZ uskrati podršku GUP-u.

VIDEO Petek žestoko komentirao Milana Bandića

Ključne riječi

Komentara 6

IV
ivanbalic
05:49 15.01.2020.

E moji postovani sugradjani-Zagrebcani,zasto ne maknuste ovo zlo-svih zla,davno s tog mjesta,zar smo stvarno toliko propali i jadni,da nam jedan dotepenc vodi nasu metropolu,nasu svetinju.

KA
kalimera
06:06 15.01.2020.

Kada će ovaj banditos u Remetinec?Živimo za taj dan.

RP
rpzagreb
21:22 14.01.2020.

Ki bi da bi.......to je vrhunac njegove inteligencije, kulture i obrazovanja. Svaka čast i poštovanje Juričanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije