Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Nema sreće dok Zagreb, Međimurje i Istra razvojno strše

bandić milan
Nikola Čutuk/PIXSELL
27.11.2009.
u 20:21

- Prvo što ću kao predsjednik u veljači tražiti od Vlade, biti će usvajanje strategije ravnomjernog razvoja svih dijelova zemlje. Nema sreće dok Zagreb, Zagorje, Međimurje i Istra razvojno strše, a drugi dijelovi zemlje su još opustošeni - rekao je Bandić.

Slučaj je htio da su domaćini predsjedničkom kandidatu Milanu Bandiću u Sisku bili dužnosnici HSP-a, Željko Kardaš, kao predsjednik županijske Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata na izbornom Saboru Podružnice, a Veljko Novak kao predsjednik Gradskog vijeća za obilaska grada.

Na kraju boravka u Sisačko-moslavačkoj županiji, desetoj koju je obišao za izborne kampanje, Milan Bandić je izjavio kako se uvjerio u neravnomjerni gospodarski razvoj pojedinih krajeva Hrvatske.

- Prvo što ću kao predsjednik u veljači tražiti od Vlade, biti će usvajanje strategije ravnomjernog razvoja svih dijelova zemlje. Nema sreće dok Zagreb, Zagorje, Međimurje i Istra razvojno strše, a drugi dijelovi zemlje su još opustošeni - rekao je Bandić.

Komentara 19

Avatar ljutatrava
ljutatrava
20:43 27.11.2009.

...pa će Mile uzorat i Zagreb i Međimurje i Istru, kao konj i više neće stršat....ma šta mu to značilo.

KU
ku1press
21:29 27.11.2009.

\"tom\"-u.Ti si izgleda gluplji nego sto si tezi.tomu tudume pa pogledaj ko ti drzi sve te vece firme u zagrebu ,istri i medjimurju pa ces brzo doc do zakljucka da je ovaj intelektualni opis sto sam ti dao za tebee ustvari kompliment.Druze moj sve su to sinovi koje je majka provincija odgojila i izranila a vjerovatno je i tebe takav jedan napravio posto su svakako 2 trecine zagreba rodom iz provincije i hrvati iz BiH.A o cestitosti tih ljudi mislim da je suvisno i objasnjavat nesto ovakvim kao stoje visoko inteligentno,mentalno uzdignuto zatupljeni \"tom\"-lip pozdrav

OB
-obrisani-
20:38 27.11.2009.

Glupan misli da predsjednik ima odvezane ruke kao i gradonacelnik Zagreba! Njegovo kandidiranje za predsjednika je samo IZBJEGAVANJE zatvora zbog pljacke i korupcije. pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije