Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Još me boli "rit" od Brčkog!

bandić
Sanela Majdandžić
21.12.2009.
u 13:46

Nezavisni predsjednički kandidat danas je obišao i dječji vrtić u Gajnicama koji se dograđuje montažnim objektom dostatnim za četiri vrtićke skupine.

Zagrebački gradonačelnik i nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić obilazeći danas na temperaturi od minus desetak Celzjevih stupnjeva aktualna gradilišta u glavnome hrvatskom gradu, požalio se kako ga još boli "rit" od Brčkog.

Bandić je time aludirao na ozljedu koju je zaradio kada je prije nekoliko dana polagao vijenac u Brčkom, poskliznuo se i pao na stražnjicu. Da ga još uvijek boli, požalio se 45-godišnjoj Branki Hamer, djelatnici dječjeg vrtića u Gajnicama koja je doživjela gotovo istu sudbinu kada ga je danas krenula pozdraviti.

Naime, tijekom današnjeg obilaska gradilišta Bandić je posjetio DV Gajnice koji se dograđuje montažnim objektom dostatnim za četiri vrtićke skupine. Branka Hemer, koja je Bandića željela vidjeti, pohitala mu je u susret. Tada je pala, a Bandić je pad nastojao ublažiti podijelivši s ozlijeđenom djelatnicom svoje jade nakon pada u susjednoj BiH.

Ključne riječi

Komentara 8

SF
Semper Fi
15:16 21.12.2009.

Ovo je stvarno postalo gadljivo, da jedan Bandić na portalu večernjeg zauzme tri stranice na naslovnoj strani...Jel tu ko koga jeb.??? O ovim stvarima bi tribalo progovorit i novinarsko društvo jer se ode neradi o plaćenim oglasima, već o nekakvim kao člancima...Pa to je katastrofa...Uredništvo večernjaka neka vjerna bratija, nema šta...nije se dobro zamirit gradonačelniku, a mogla bi i koja kunica kapnit ako i ne prođe Bandić....Pametni ljudi...samo nisu za novinare...

OB
-obrisani-
14:13 21.12.2009.

Kad ce ova bitanga i populsit pred lice pravde ?

VI
Vinko37
10:00 25.01.2010.

kajinx, objasnjenje je jednostavno. sporo se odvikava od lijeve strane. cak kad piski siba u lijevo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije