Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje zg-st

Bandić i Kerum propustili derbi zbog "miješanog" pira

BAndić i Kerum na piru u Splitu (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
11.09.2011.
u 10:00

Vjenčanje je simbolično pomirilo sjever i jug. Mladoženja je rođeni Zagrepčanin i navijač Dinama, a mladenka je splitsko "dite"

Dok su navijači jučer padali u trans na nogometnoj utakmici godine, onoj splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama na Poljudu, nekoliko stotina metara dalje, u restoranu Gusar, Branimir Valičević i njegova Jelena Valičević, slavili su svoj dan. Njihovo je vjenčanje simbolično pomirilo sjever i jug. Branimir je rođeni Zagrepčanin i navijač Dinama, a Jelena splitsko "dite". Da je to velika stvar, ne samo za presretne mladence nego i za smirivanje tenzija, svojim su dolaskom potvrdili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i splitski Željko Kerum. Za njih su svatovi Branimira i Jelene bili važniji i od utakmice. Bandić nije ni stigao otići, dok se Kerum "iskrao" sa stadiona nakon poluvremena, ali i vratio.

Opasno je imati "miješani" pir na dan kada Torcida očekuje Boyse na svom terenu. Zbog toga su mladenci promijenili crkvu i umjesto na Poljudu, sudbonosno "da" izrekli na Trsteniku. .

– Prošli tjedan su zapaliti auto zagrebačkih registracija i lagao bih ako bi rekao da me nije strah, ali je ljubav jača – rekao je mladoženja. Dovoljno razloga da se na naš poziv svatovima pridruže i gradonačelnici. – Mladenci su primjer za budućnost naše zemlje, a ne podjele i destrukcije – kazao je Bandić. – Animozitet između dva grada je bajka. Pojedinci su digli tenzije radi osobne promocije. Treba maknuti ekstremiste. Mi smo jedan narod – smatra Kerum.

Komentara 29

GU
Gustavo
18:35 12.09.2011.

Stipe jesi li to ti?

VF
vferari
10:36 11.09.2011.

Koji su ovo debili!!

SA
santos008
11:21 11.09.2011.

Boston \'\'mjesani\'\' ti stoji pod navodnicima ,znaci nije mjesani u smislu u kome ti mislis ,mjesan je sto se tice strana svijeta ,sjevera i juga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije