Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE IM PORAZBIJALI

Banda provalila u kuću para s bebom, svi su iznenađeni onim što su ukrali

pljačka
Screenshot
21.10.2020.
u 10:43

Pljačka se dogodila u engleskom Kensingtonu, a da bi ušli u kuću, jedan od muškaraca bacio je ciglu u staklena vrata na terasi

Maskirana i naoružana banda provalila je u kuću para s novorođenčetom te su im prijetili pištoljima nakon čega su ukrali šest štenaca američkih buldoga.

Pljačka se dogodila u engleskom Kensingtonu, a da bi ušli u kuću, jedan od muškaraca bacio je ciglu u staklena vrata na terasi.

Nakon što su ukrali psiće, pobjegli su automobilom para koji su opljačkali.

Obitelj nudi nagradu od 3000 funti osobama koje ih dovedu do ukradenih psića, od kojih su tri već pronađena. Također, trojica pljačkaša uhićena su te su sada u zatvoru.

Snimku pljačke objavio je obiteljski prijatelj nakon čega se ona počela širiti internetom.

Policija je objavila kako su dva vozila koja su vjerojatno uključena u pljačku kod forenzičara. Jedno od njih ukradeno je u prethodnoj pljački.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije