Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio posjet hrvatskoj

Ban Ki-moon sa suprugom uživao u istarskim delicijama

Ban Ki-moon u Poreču (1)
Foto: Dusko Marusic/Pixsell
1/10
22.07.2012.
u 17:09

Glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon sa suprugom je posjetio porečku baziliku te razgledao stari dio Poreča. Istarski župan Ivan Jakovčić delegaciju je odveo na imanje Paladnjaki gdje su poslužene istarske gastro delicije.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar nekakav
nekakav
20:21 22.07.2012.

prave i izvorne su to delicije. istarski pršut od smrznutog austrijskog mesa! ne kužim zašto se s ovim čovjek uopće netk odruži.. pa tk oje on? imakakve ovlasti, kakav novac za nas? nema. on je usa potrčko. aha, došao je k svojima, drugim usa potrčkima.. pa kud će skupa otrčati?!

ĆA
ćaćaća
21:23 22.07.2012.

napokon jedan ban u istri:))

PU
pusrane
21:23 22.07.2012.

Sigurno je obećao Jakovčiću da će priznat Istru kao samostalnu državu, a ovaj ga najeo istrskim pršutom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije