Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZDRŽIVO STANJE
Povratak na članak

Balkanski gradovi guše se u smogu, ovo su glavni izvori zagađenja

Učiteljica Vesna Delevska tvrdi da je u Skoplju stanje "neizdrživo". Prema njezinim riječima, nikada nije bilo tako puno bolesne djece koja stalno kašlju.

Komentari 8

MO
morejeslano
08:49 06.12.2018.

Sad bi globalisti ovo zagađenje najradije riješili uvođenjem velikih poreza, baš kao i Makron. Vidjeli smo gdje to vodi u Francuskoj.

VL
SU
Superhero
10:09 06.12.2018.

Sarajevo je katastrofa ali puno je za to kriv i geografski polozaj, tj kotlina u kojoj se nalazi. narod nema para da se grije na plin, a voza auta koja su u PROSJEKU stara 18 godina.... ali kad netko ima placu od €200 kao tamo, kako se mozes grijati? pa ja grijanje zimi placam i €200 mjesecno

VL
Avatar scubacro
scubacro
10:17 06.12.2018.

..treba zabraniti grijanje u bih i u hrvatskoj, ali samo zimi, ljeti nek se ljudi griju, nema veze...

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:56 06.12.2018.

ma da, i sarajevo, i skoplje, su u kotlinama, gdje nema značajnijih strujanja zraka, i ovo je tamo uobičajeno. što niste spomenuli jajce, isti slučaj..? kao da u našim ličkim mjestima, zagorju, prigorju, toga nema. atmosfera, temperatura, izoterma, su pojmovi kroz koje dođete do uzroka. rješenje? da, grijati se na struju (svi znamo da struja odnekud dolazi....), voziti el. aute, pa neće ovog biti. još im dajte novac za to i riješili ste njihov problem. mislim, stvarno pretjerujete. pa london je prošle godine imao veću zagađenost zraka od pekinga, pa..? krivci su bili prepoznati u pećima na drva, dok se malo toga svaljivalo na kombinaciju temperature, vjetra, vlažnosti zraka... ono kad u močvari želiš imati sunčane dane...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.