Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rizičan put

Balkanska izbjeglička ruta

izbjeglice
Foto: Deutsche Welle video screenshot
27.07.2015.
u 10:02

Mnogi se odluče za takozvanu "balkansku rutu". Od Grčke preko Makedonije, Srbije i Mađarske u smjeru Njemačke.

Tisuće izbjeglica iz dana u dan pokušavaju se dokopati zapadne Europe – u potrazi za sigurnošću i boljim životom. Ali put do tamo je kompliciran.

Mnogi se odluče za takozvanu "balkansku rutu". Od Grčke preko Makedonije, Srbije i Mađarske u smjeru Njemačke. Reporterka DW-a je danima pratila izbjeglice na tom opasnom, rizičnom putu. 

>> Izbjeglice stižu u Hrvatsku u rujnu, kvota ostaje 550 ljudi: 'Spremni smo'

Komentara 6

DU
Deleted user
00:51 28.07.2015.

Nikakve izbjeglice, ni jednoga ne primiti. Sve su to muslimani, fanatici, potencijalni ili vec teroristi koji mrze sve bijelo, europsko, krscansko ...

HA
harakiri
01:26 29.07.2015.

ova stoka ne pripada u Europu!

NO
novosadista
12:06 27.07.2015.

krajnje odredište im je Lika...sabirno mjesto Otočac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije