Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
99 11°C
  • dusko_dugousko:

    srbija ,i rusija jesu, bili su, i bice najveca inajopasniji problem regiona i svijeta, oni su stalna pretnja svim susjedima. . . cudno je da evropa i susjedi spavaju mirno dok se oni naoruzavaju i prave planove, a jos cudnije ... prikaži još!e kako se pri tome srbiji pomaze od upravo onih kojima srbija je pretnja..zaboravimo isil,srbija i rusija su najopasnija stvar koja dolazi

  • dusko_dugousko:

    srbija uporno zeli u EU za to ne bira ni sredstvo,Hrvatsku okrivljuje da je ustaska da je sprecava da udje u EU,a sa druge strane srbija rusiji pravi ruske baze u sbiji,naoruzava se isto ruskom pomocju,a ona srbija naoruzava srbe ... prikaži još! u Bosni, i ako za to nema prava, srbija isto ima pretenzija prema kosovu,ali i prema Hrvatskoj samo sto to ona to u tajnosti sprema....a u Hrvatskoj je 70 % medija u rukama srba,primjer su jutarnji i vecernji list. a vlada i Hrvatska ne cini nista po tom problemu,a radi se i o njenoj i o cjelokupnom Hrvatskom narodu.

  • m.muharremi:

    I nema kako da se Balkan smiruje. Jedna prosta računica kaže nam da EU do sada investirali 38 miljarde $ u Makedoniji sto ispada da ova ogromna investicije u Makedoniji je učinjena radi toga da makedonske vlasti tlače albance.To je ... prikaži još! tako bilo a da ne bi došlo do tlacenja jednih nad drugima EU ima svoje instrumente kontrole tog ogromnog novca koje namjerno ili slučajno nije iskoristila i sada , sad se daje izvještaj u Briselu(za večerom ) kako zemlje zapadnog balkana su u dubokoj krizi a dvije od nji su pred stečaj , jedna od koje , je Makedonija ... Zašto je dato 38 miljarde $ Makedoniji ...? Na ovo apsurdno pitanje ne možemo naći ni apsurdni odgovor ..!

Još iz rubrike Vijesti

Spašeni migranti u Sisku
GLINA

Policija spasila ilegalne migrante, među njima 15 djece

Alemka Markotić
Uskoro uživo

Ravnateljica Markotić u studiju Večernjeg lista odgovara na pitanja o koronavirusu

Eskalacija sukoba u Siriji
SIRIJSKA OFENZIVA

Eskalacija sukoba u Siriji nakon pogibije turskih vojnika, Putin i Erdogan ozbiljno zabrinuti