Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fešta svetog duje

Baldasar kasnio, besplatne porcije planule za 5 minuta

hrana Sveti Duje Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
07.05.2014.
u 14:26

Gradonačelnik se zadržao do kraja mise uz blagdan zaštitnika Splita, a kad je stigao besplatni bob s mesom rapidno je podijeljen

Uz blagdan zaštitnika grada Svetog Duje, u Splitu se okupi "cili svit", a najviše se ljudi danas ipak okupilo u gradskoj ribarnici.

Organizirana je tradicionalna podjela porcija boba s mesom, kojoj je trebao prisustvovati i gradonačelnik Ivo Baldasar. No, zbog njegova zadržavanja sve do kraja mise koju je predvodio šibenski biskup Ante Ivas, čašćenje građana je kasnilo, pa su tisuće radosnih građana bivale sve gladnije.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Kad je Baldasar napokon i došao na peškariju, porcije hrane nestale su za samo 5 minuta.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

>>Mon. Ivas: Obnašatelji vlasti zaboravljaju služiti narodu i istini

Komentara 1

Avatar navijač
navijač
10:36 09.05.2014.

Stranka koja želi dobiti izbore treba samo taj dan organizirat besplatan ručak u svim izbornim jedinicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije