Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBA ZA BRISBANE
Povratak na članak

Bakica bizarnom porukom slučajno stvorila paniku na aerodromu

Nakon što su vidjeli "oznaku" na traci za prtljagu, policajci su joj zaplijenili i pretresli torbu, a cijelo okolno područje stavljeno je pod istragu.

Komentari 2

KA
KaraMarko
11:19 09.04.2018.

Svijet je otisao u PM

VL
RE
reborn
10:06 09.04.2018.

Sigurnosna provjera je odmah uočila potencijalnu bombu čim je na torbi pisalo - "bomba"! Naravno, da je na torbi sa pisalo "Pozdrav", onda ne bi posumnjali u sadržaj... Zbog toga molimo potencijalne teroriste da na svojoj prtljazi jasno naznače svoje terorističke ambicije. Isto tako molimo putnike koji nisu teroristi da na svojoj prtljazi jasno naznače svoje putničke (ne-terorističke) ambicije kako ne bi bilo nesporazuma. Jer - budimo realno - kada bi se prema teroristu sigurnosne službe odnosile kao da je putnik, to bi bila uvreda za njegov ego.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.