Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI KORONA JE NIJE SPRIJEČILA

Bakica (101) u bijegu: Pobjegla iz staračkog doma samo da vidi svoju kćer

Starija i mlađa žena
Foto: GettyImages
1/2
08.04.2020.
u 10:48

Iako im je ona tvrdila da živi sa svojom kćeri, policajci su posumnjali u njezine riječi.

Starija žena (101) pobjegla je iz doma za stare i nemoćne kako bi posjetila svoju kćer i bila s njom za njezin rođendan, objavila je njemačka policija. 

Policijski dužnosnici presreli su 101-godišnjakinju koja je pobjegla kroz izlaz u nuždi doma za stare i nemoćne koji se nalazi na sjeveru Njemačke. 

Policijska uprava Brunswick objavila je da su bili pozvani nakon što se starija žena izgubila u predgrađu tražeći dom svoje kćeri. Iako im je ona tvrdila da živi sa svojom kćeri, policajci su posumnjali u njezine riječi.

VIDEO: Učitelj koji pjeva pod prozorima: 'Neka me slobodno pozove tko god želi' 

Kad su kontaktirali kćer, ona im je objasnila da se njezina majka preselila u dom za starije prije dva tjedna te da je to učinila jer joj je 'jako nedostajala njezina kćer'. 

Policija je objavila da su omogući starijoj gospođi da vidi svoju kćer, ali iz sigurnosti policijskog automobila prije nego što su vratili 101-godišnjakinju u dom. 

Podsjećamo, Njemačka je pod karantenom zbog pandemije koronavirusa već više od dva tjedna, a okupljanja više od dvoje ljudi u javnosti je zabranjeno. Pod posebnim mjerama su domovi za starije i nemoćne, javlja Daily Mail. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije