Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natpis na vratima

Baki muškarci kucali na vrata tražeći seks, a ona im ovako odlučila stati na kraj

bordel
Foto: Thinkstock
30.09.2017.
u 18:45

U susjedstvu jedne bake iz engleskog grada Birkenheada očito se nalazi 'salon za masažu' pa muškarci u potrazi za njim svake noći ženi kucaju na vrata, no ona je sada stavila natpis kojim će ih, nada se, otjerati

Jedna je baka odlučila stati na kraj muškarcima koji stalno kucaju na vrata njezine kuće misleći kako je riječ o bordelu.

Naime, u bakinom susjedstvu u engleskom gradu Birkenheadu očito se nalazi kuća u kojoj se ilegalno pružaju seksualne usluge, a muškarci ne znaju na kojem je točno kućnom broju pa kucaju na vrata ove bake koja je željela ostati anonimna, piše Metro.

Ona priča kako kod nje često prespavaju unuci i da joj je neugodno kad usred noći ima ovakve scene.

Zbog toga je slučaj prijavila policiji, a na vrata je postavila natpis kojim će, nada se, otjerati muškarce u potrazi za seksualnim uslugama.

– Ovo je privatna adresa, ne salon za masažu – napisala je baka u nadi kako joj više nitko usred noći neće kucati na vrata.

Policija istražuje slučaj i pokušava otkriti gdje se nalazi bordel koji muškarci po noći traže.

Komentara 2

OB
ObrenM
20:16 30.09.2017.

Novinari autisticni.

OB
ObrenM
20:16 30.09.2017.

Novinari autisticni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije