Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nejasan motiv zločina
Povratak na članak

Baka: Ivana nije ni svjesna što je napravila Sari

Ivana Čude, nakon što joj nije išlo na fakultetu, vratila se obitelji na ranč. S ocem se znala porječkati jer nije odobravao njezinu novu vezu

Komentari 21

Avatar -zztop-
-zztop-
08:31 23.06.2017.

Među zločinima koji su šokirali Hrvatsku nema onog kad je "majka" sa sinom namjerno autom ušla u jezero. To je bilo baš mučno.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
08:37 23.06.2017.

ja sam prvog dana rekla da je to napravila zbog dečka i dalje sam uvjerena u to... takva ubojstva sa nožem su uvijek zbog osobnih i emocionalnih problema

VL
OB
ObrenM
08:31 23.06.2017.

Psihijatri su dno medicine.Lude pustaju na slobodu,a normalne zatvaraju u ludnicu.Sto se tice policije totalno neznanje ili nemar.Pustiti nenormalnu osobu da im ide iza ledja,zar im nije bila dosta nedavna pouka, kada je takodjer nevezana luda tesko ranila policajca.Izgeda da se ministar ne misli ocitovati o ovomu.

VL
MA
medjimurec_at
12:18 23.06.2017.

Ivana nije znala sto je ucinila Sari , to bi bilo kao neko opravdanje? Bojim se da je Sara sasvim sigurno znala sta joj je ucinila Ivana i da joj je to saznanje zadnje u zivotu od 14 godina. Zatvorit Zatvorit i bacit kljuc.

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
08:11 23.06.2017.

Jedino objašnjenje ovog slučaja je opsjednutost nečastivim. Ma kako psihijatri to danas zvali.

VL
JO
josip
14:04 23.06.2017.

tko god da je ubio mozemo reci da nije normalan, ali pustiti takve na slobodu je terorizam

VL
RP
rođen_prekjučer
09:54 23.06.2017.

Jadno dijete, šteta života vrijednog djeteta

VL
DI
dilara
15:22 23.06.2017.

Ne znam ovdje mi je nešto čudno. Sve to izolirana obitelj , ne druže se, nitko im ne dolazi u kuću osim radnika ili obitelji iskreno nitko nije znao što se tamo događa iza zatvorenih vrata. Cura je svakako labilna to se vidi ali ne bi me začudilo da nešto u toj obitelji nije u redu i to malo više ne u redu. Na površini svi mi možemo izgledati sasvim dobro i normalno i divno i krasno ali što se zaista događa u nečijem domu.... Ljudi ne polude odjednom jer su imali malo pritiska na fakultetu ili zato što su se posvađali s roditeljima oko dečka.

VL
CI
cirus
10:37 23.06.2017.

Jednostavo objašnjenje, monstrum. A monstrumima je mjesto u doživotnom zatvoru.

VL
DU
Deleted user
12:15 23.06.2017.

ovo je jedan pretragičan događaj u kojem je zakazala prvenstveno obitelj a onda opet i sustav.ne mogu ni zamisliti kako je tim obiteljima , u ovom slučaju rodbini, pa je cijela situacija još mučnija, i što im je sada u glavama nakon što su nepovratno izgubili jedan mladi život i drugi na putu da izgube.ovdje je po svemu sudeći kumovala bolest, psihičke smetnje , koje nitko nije ozbiljno shvaćao, neobrazovanost , zatucanost obitelji, nerazumijevanje i neshvaćenost jedne mlade djevojke koja je pod pritskom života doslovno pukla i dogodilo se ono najgore.od žrtve nastale negativnim utjecajem okoline i obitelji postala je zločinac i sada vjerovatno kada shvati što je učinila to će biti konačni kraj za nju.ne branim djevojku već želim reći u kakvom društvu živimo, okolini, obitelji a nismo svi isti, ne podnosimo svi jednako emocionalne uspone i padove i visoke ljestvice koje su u startu postavljene pogotovo pred mlade ljude.razgovarajmo, osluškujmo okolinu i bližnje kako bi na vrijeme reagirali i pomogli onima kojima će biti potrebno a takvih je sve više...

VL
ZA
zagabria1
11:29 23.06.2017.

nema danas velike razlike psihički bolesni, zdravi. Svatko je potencijalno sumnjiv jer takvo je vrijeme, kaotično, nesigurno, potiču se najgore vrijednosti. Mediji snoje najveći krimen, oni su zlo društva. Sve zbog par klikova ili reklama više

VL
KO
kompjuter
15:31 23.06.2017.

ovdje je napisano zbrda i dola,studirala šumarstvo a ispod studirala i prekinula veterinu,svi kažu bila je sjajna,bajna,nemogu vjerovati itd. ali je svirepo ubojstvo napravila,znači divljakuša i neko je moro vidjeti da nije normalna bila ali niko od njenih neće sad priznati,sve u zatvor,sve jer su svi divljaci koliko vidim

VL
Avatar kanonik
kanonik
19:52 23.06.2017.

Njihove kuće su jedine tu,nema tu susjedaa samo pustoš.Tako je to kad se tekst piše iz ZagrebaSusjedi se izmisle.Ak nije tako recite njihova imena.

VL
Avatar babas
babas
09:34 23.06.2017.

Cudno ubojstvo! Rekao bih da se radi o nekom dusevnom poremecaju. Mlada djevojka se mora druziti sa vrsnjacima i bar povremeno izlaziti. Izolacija od drustva ne utjece dobro.

VL
Avatar babas
babas
20:48 23.06.2017.

Zene su u Hrvatdkoj postale iznimno okrutne,skoro svaki dan citamo o ubojstvima i pokusajoma ubojstava kpje cine zene. Koji su uzroci tome?

VL
KU
kupatilo
09:18 23.06.2017.

Svesu ovo clanovi Mosta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.