Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIRKUS U SPLITU

Baka i policajka planirale otmicu unuke pa su otete četiri žene

policajac
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
03.02.2020.
u 14:07

Potvrđeno je i kako spomenuta policajka nije djelatnica PU splitsko-dalmatinske, a još uvijek nije poznato kojoj postaji pripada

Na splitskom području jedna je policajka zajedno s još šest osoba osumnjičena da je počinila kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode na štetu dvije 20-godišnjakinje, 19-godišnjakinje i 32-godišnjakinje.

Ono što se do sada doznalo jest da je jedna žena (71) angažirala djevojku (24) da uplaši 19-godišnjakinju zbog njenog odlaska od kuće. Djevojka koja je prihvatila zadatak potom je angažirala ostale da joj pomognu, te su, po prethodnom dogovoru i protivno njihovoj volji, odveli četiri žene iz stana u Splitu i vozilom odvezli na šire solinsko područje gdje su ih ostavili. 

Nitko nije ozlijeđen, a dnevnik.hr prenosi da je cijelu situaciju 'zakuhala' baka koja je htjela da otmičari zastraše djevojku da se vrati kući.

Potvrđeno je i kako spomenuta policajka nije djelatnica PU splitsko-dalmatinske, a još uvijek nije poznato kojoj postaji pripada.

U trenutku kad se sve događalo s unukom su u istom stanu bile njezine prijateljice - dvije 20-godišnjakinje i 32-godišnjakinja. Otmičari su se zanijeli pa su ih sve oteli.

Ključne riječi

Komentara 8

T7
tnt-70
19:47 03.02.2020.

Baka je umjesto blitve skuhala malo trave.... 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

CV
cvikcange
18:29 03.02.2020.

Aaaahhhahahaha upišat ću se. Baka je zakon

T7
tnt-70
19:48 03.02.2020.

Jel baka bila kurir u dalmatinskoj udarnoj brigadi????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije