Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef facebooka

Bacio se u politiku: Zuckerberg skuplja novac za republikance

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA.   President Barack Obama speaks at a town hall at Facebook headquarters, with Facebook CEO Mark Zuckerberg in Palo Alto, California, USA. 20/04/2011  BYLINE UP
BIG PICTURES/Pixsell
25.01.2013.
u 09:25

Guverner Chris Christie prvi je američki političar kojemu šef Facebooka nastoji osigurati financijsko zaleđe

Vlasnik društvene mreže Facebook Mark Zuckerberg zakoračit će u političke vode i sljedećeg mjeseca organizirati donatorsku večeru za republikanskog guvernera Chrisa Christija. Potencijalni kandidat za predsjedničke izbore 2016. godine time je dobio vrlo moćnog saveznika, javlja Telegraph.

Zuckerberg će večeru prirediti u svom kalifornijskom domu 13. veljače sa suprugom Priscillom Chan, a ulaznica će po osobi stajati vrtoglavih 3800 dolara. Iz Facebooka su potvrdili da se Zuckerberg s Chrisom upoznao prije dvije godine kada je dao 100 milijuna dolara za izgradnju škola u New Jerseyju.

Ova je vijest iznenadila mnoge jer je vlasnik Facebooka do sada uspješno izbjegavao povezivanje s nekom od dvaju vodećih američkih političkih opcija i to čak nakon što se u Silikonskoj dolini dva puta susreo s Barackom Obamom.

>>Facebook naplaćuje 100 dolara za slanje poruke M. Zuckerbergu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije