Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA SE ŠTETA

Stanovnike Dubrave probudila detonacija: Bacili eksplozivnu napravu u dvorište

Policijski očevid u Kozari boku gdje su napadnuta dva policajca
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
30.01.2021.
u 11:37

U eksploziji su popucala stakla te je oštećena fasada, a ozlijeđenih srećom nije bilo.

Zagrebačka policija i vatrogasci imali su pune ruke posla u noći na subotu. U 5.36 zvali su ih uznemireni stanovnici zagrebačke Dubrave, koje je probudila i uznemirila snažna detonacija.

Kada je policija došla na očevid, ustanovili su da je netko u dvorište obiteljske kuće u Deanovečkoj ulici bacio eksplozivnu napravu. U eksploziji su popucala stakla te je oštećena fasada, a ozlijeđenih srećom nije bilo. Ne zna se kolika je šteta, a policija će tijekom subote obaviti očevid. Razgovarat će i s vlasnikom kuće, kako bi doznala je li riječ o slučajnom incidentu, ili mu ne tko bacio eksplozivnu napravu zbog neraščišćenih računa.

Inače u proteklom tjednu ovo je treći incident koji uključuje eksplozivne naprave. Početkom  tjedna u Pakracu je 71-godišnjak  bacio bombu na djelatnike HEP-a koji su mu došli isključiti struju, pri čemu ih je teško ozlijedio dok je u noći na petak netko u  Zlataru ispalio zolju na kuću u kojoj su teretana i ugostiteljski objekt.

I u tom slučaju još se traga za počiniteljem. Osim policije u noći na subotu posla su imali i zagrebački vatrogasci. Oni su i 4.30 pozvani  u Peruansku ulicu u Susedgradu  gdje se u stanu 27-godišnjaka zapalio garderobni ormar. Ormar je bio u hodniku stana, a uzrok požara za sada je neutvrđen. Ozlijeđenih srećom nije bilo.

Komentara 15

BE
Beskucnik
12:12 30.01.2021.

Milorad Aksenic bivsi abolirani pripadnik vojske Sr. Krajine , bacio bombu na radnike HePa , Hrvatske branitelje , Plenki kaze da to nije terorizam jer ga nije izveo netko tko voli Hos i slusa Thompsona , inace doticni Milorad imaa sina u Srbiji , te i bracu isto tako , mogu se kladit da nikog od njih sluzbe nece pregledat i potrazit oruzje , oni mogz slobodno po Hrvatskoj setat , abolirani su

SK
SkvikiZg
12:09 30.01.2021.

Čudno da se po Hrvatskoj šetaju četnici, objavljuju video o srbijanskoj krajini, a neki bacaju bombe na državne službenike. Čudna zbivanja u zadnje vrijeme.

DU
Deleted user
15:40 30.01.2021.

Ne sekirajte se , Božinović je već rekao da je Hrvatska sigurna a on valjda zna šta priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije