Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj atentata

Bacili bombu na afganistanskog potpredsjednika, dvije osobe poginule

Izbori u Afganistanu
Foto: Reuters/PIXSELL
09.09.2020.
u 07:16

Napad na Salehov konvoj izveden je bombom, a među ozlijeđenima su i neki od njegovih tjelesnih čuvara

Najmanje dvije osobe su poginule, a sedam ih je ozlijeđeno u pokušaju atentata na prvog potpredsjednika Afganistana Amrullaha Saleha koji se dogodio u srijedu rano ujutro u Kabulu, no Saleh je ostao neozlijeđen, objavio je njegov glasnogovornik.

"Danas su neprijatelji Afganistana ponovno pokušali naškoditi Salehu, ali nisu uspjeli u svom zločinačkom cilju i Saleh je izbjegao napad neozlijeđen", objavio je glasnogovornik Salehova ureda Razwan Murad putem Facebooka.

Napad na Salehov konvoj izveden je bombom, a među ozlijeđenima su i neki od njegovih tjelesnih čuvara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije