Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražila dečka

Bacila lopticu u ocean pa nakon 6 godina dobila poruku!

Hayley Robbins
Foto: Twitter
1/2
21.11.2017.
u 08:30

Hayley Robbins prije šest godina napisala je poruku na lopticu i bacila je u ocean, a prije deset dana stigao joj je sms

Djevojka po imenu Hayley Robbins iz Ashlanda u američkoj saveznoj državi Kentucky prije šest godina bacila je u ocean bejzbol lopticu s porukom u nadi da će pronaći muškarca svog života, a sada je napokon i dobila poruku koju je cijelo vrijeme čekala.

Ona je na Twitteru objavila kako je prije šest godina na lopticu napisala svoje ime i poruku te poručila 'slatkim dečkima koji je pronađu da joj se jave'.

Prije deset dana dobila je poruku na svoj mobitel.

– Hej, želim biti superjunak, pogodi moje ime – glasila je poruka koju je dobila, a kada je upitala tko je to, odgovorio joj je:

– Ja sam Adam i pronašao sam tvoju lopticu na plaži.

Hayley je pomislila kako se šali jer je lopticu bacila prije šest godina i već je zaboravila da bi je netko mogao pronaći.

Iako se ponadala kako je neki 'slatki dečko' uistinu pronašao njezinu poruku, to zapravo nije bilo tako.

Lopticu je pronašla jedna djevojka koja je kasnije Hayley rekla da se zove Ashley no nakon toga je otkrila kako se zapravo ne zove niti tako nego Kelci.

– Oprosti, uhvatila si me. Samo sam htjela biti slatki dečko Adam. No, svejedno možemo biti prijateljice, žao mi je – poslala joj je Kelci, no Hayley ipak nije htjela imati ništa s osobom koja je pronašla njezinu lopticu s porukom.

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:10 21.11.2017.

bravo za vesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije