Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Kluba zastupnika
Povratak na članak

Bačić o osnivanju istražnog povjerenstva: 'HDZ vjerojatno neće podržati tu ideju'

Dok je ove Vlade i HDZ-a, mi nećemo dopustiti da Hrvatski sabor donosi odluku koja bi bila suprotna zakonu i Ustavu, poručio je Bačić.

Komentari 4

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:15 07.10.2020.

Sigurno da najkoruptivniji društva u Hrvatskoj to neće, ali niti oni nemaju većinu bez manjinaca i Pupovca. Što će oni?

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:54 07.10.2020.

Naravno da neće. Vjerodostojno

VL
DU
Deleted user
13:53 07.10.2020.

Jednom torbar, zauvijek torbar. Torbe se nose u ilegali a povjerenstvo traži transparentnost.

VL
DD
ddh
13:50 07.10.2020.

To povjerenstvo je zamisljeno i Inicirano, ne radi toga jer je nekome iz oporbe do nekakve istine, nego radi mogucnosti da se za vrijeme rada tog povjerenstva moze lazima, podmetanjima i spletkama udarati po Premijeru, HDZ-u i vladi. A koalicijaa oko tog povjerenstva je za oporbu simptomaticna. Zekanovic i Skoro ruku pod ruku sa Borickom, Peovickom i Iblerovim trgom, Grmoja i Petrov zaljubljeni u Oreskovicevu i Puljakovu. Iako im je narod na izborima rekao sto misli o toj oporbi, oporbi nije nista jasno. Oporba bi se kao i uvijek dosada udruzivala i sa Seseljem, samo Zekanovic i Skoro bi rado grlili Vucica kad bi im to pomoglo, da promjene izborne resultate. To je tolika mrznja prema Premijeru, da je to vise nego bolesno. A Skori i drustvu iz nove koalicije jos uvijek nije jasno, da oni nece mjenjati Plenkovica i Vladu, da to za cetiri godine moze uciniti jedino narod na novim izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.