Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozija

Bačena bomba te ostavljena prijetnja: ‘Ovo je samo opomena’

bomba pred kućom (1)
Foto: Krunoslav Petrić/PIXSELL
1/3
29.04.2010.
u 13:20

Sumnjam na majku. Ona ne živi s nama, a kako ne plaća alimentaciju, sve je na sudu. Već je prije škripala gumama automobila i slično – sumnja mladić

U noći sa srijede na četvrtak svega nekoliko minuta prije dva sata poslije ponoći ispred obiteljske kuće Ranka S. u Borovu, nedaleko od Vukovara, eksplodirala je ručna bomba, doznali smo u policiji.

U eksploziji su razbijena dva prozora na susjednoj kući te je oštećena fasada, ali sve je, na sreću, prošlo bez ozljeda.

– Spavao sam kada je nešto eksplodiralo. Moja soba nalazi se na katu, tako da je bomba eksplodirala svega desetak metara zračne linije od nje, rekao nam je Rankov sin, inače učenik trećeg razreda Strukovne škole u Vukovaru.

Kaže da je u poštanskom sandučiću pronađena i prijeteća poruka na kojoj je pisalo: “Ovo je samo opomena!”

– Ne znam tko bi to mogao učiniti, ali sumnjam na majku. Ona ne živi s nama, a kako ne plaća alimentaciju za mene, tata ju je tužio i sve je završilo na sudu. Ovo je prvi ovakav incident, ali problema je bilo i prije kada je automobilom prolazila ispred kuće, škripala gumama i slično, dodaje mladić.

Kaže da ga je sada malo i strah što bi moglo uslijediti jer se boji da drugi put bomba ne bi bila bačena i u njegovu sobu.

Eksplozija je uplašila i njegova prijatelja S. A. (16 godina) koji je u to vrijeme radio na laptopu.

– Kada je grunulo, laptop mi je ispao iz ruku. Sjećam se i da sam nekoliko minuta prije čuo lavež pasa, a poslije eksplozije odmah sam pogledao kroz prozor te vidio stražnja svjetla nekog automobila koji se udaljavao, rekao nam je S. A.

Do Ranka S. nismo uspjeli doći, a više o razlozima incidenta i bacanja bombe nije nam mogao reći ni glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske županije:

– Još se provodi kriminalistička obrada. Poslije njezina završetka znat ćemo više, rekao nam je Krunoslav Žgela.

Komentara 5

MM
Mladen Miletić
15:08 29.04.2010.

Hrvatska je majka; ali i sa bombama ! kako vidimo neprovjerena izjava maloljetnika koji optuzuje mater je vjest za javnost !

AU
Augustiner
15:33 29.04.2010.

Neće se zaštićenoj autohtonoj vrsti \"zaštićena majka\" u Hrvatskoj ništa dogoditi kad ne plaća alimentaciju, makar sravnila i kuću nekom...e druga je priča da je ona žrtva..već bi bla u novinama kako jedna jedva preživljava i kako bivši muž ne želi plaćati alimentaciju... Sudovi u HR su uvijek na strani majke, makar ona bila najveće droljetina i kučketina top kategorije.....uvijek će dijete ostavit majci...pa čak i u situacijama da se otac preko novina odrekne alimentacije!! A pojedinim majkama nije stalo baš do djece, već do toga da se svete bivšem mužu!! Nisam žrtva takvih stvari ali sam to dosta dugo gledao u svojoj blizini.....prevare, kurvarrluke, intrige, urote, borbu za alimentaciju da bi se mogao kupit najnoviji lapić za surfanje po netu!!

OB
-obrisani-
17:23 29.04.2010.

Zasto neprovjerena izjava ??...sigurno zna i pozna majku ,ako kaze da je i prije pravila probleme ne treba se ovom cudit....uvijek problemi oko alimentacija...Zasto da zene budu nesto posebno kad se i muskarcima oduzima sve sto se oduzet moze... Trebaoze... Treba svima koji su duznici odmah od place odbijat,onda mislim nebi bilo problema,a tko se ostavi namjerno posla samo da ne placa ,tomu nikakvu novcanu podrsku nedat od socijalnog....Drugi put bi dobro razmislili i musko i zensko dali placat i jednog dana se ne stidit svoje djece,ili biti egoistican bezobraznik....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije