Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuršanec

Bacao pirotehniku i lakše ozlijedio dvije žene

petarde
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
02.01.2020.
u 10:10

Mladić je prekršajno sankcioniran

Dvije su žene ozlijeđene u utorak oko 23.50 u Međimurskoj ulici u Kuršancu. Na ulici je 31-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca bacao pirotehnička sredstva kategorije F2 i F3 na prostoru na kojem se okuplja veći broj građana.

Prilikom eksplozije lakše su ozlijeđene dvije žene u dobi od 48 i 23 godina sa šireg područja grada Čakovca. Mladić je prekršajno sankcioniran zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Trpaj sirotinju
Trpaj sirotinju
05:06 05.01.2020.

Nije istina, Fake news ko kuća! Pišu ljudi (Romi) po FB da je pucao iz oružja, čak i dok je policija bila tamo u romskom naselju, koja ništa nije poduzela jer su i oni bili u strahu. Sustav se raspada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije