Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša predsjednica

B. Plavšić: Što ga jače napadaju, RS se sve više osamostaljuje

plavšić
Reuters/Pixsell
05.01.2011.
u 17:36

- Tako bi trebalo biti, a mislim i da hoće jer vrlo je teško izdržati te pritiske - rekla je Plavšić u izjavi povodom 9. siječnja, Dana Republike i krsne slave svetog arhiđakona Stefana.

Prva poslijeratna predsjednica Republike Srpske i bivša haaška zatvorenica Biljana Plavšić u izjavi agenciji Srna istaknula je da je RS danas uspješan entitet i da će se osamostaljivati što više budu jačali napadi na njegovo postojanje.

- Tako bi trebalo biti, a mislim i da hoće jer vrlo je teško izdržati te pritiske - rekla je Plavšić u izjavi povodom 9. siječnja, Dana Republike i krsne slave svetog arhiđakona Stefana.

Bivša najbliža suradnica Radovana Karadžića dodala je da su nakon potpisivanja Daytonskog sporazuma za Republiku Srpsku postavljane "užasne zamke", ali da je danas RS mnogo jači i da tako treba nastaviti te da ne smije podleći ucjenama.

- Hod RS prema napretku ne smije biti obeshrabren različitim pokušajima koji dolaze, naročito iz Federacije BiH, ali i međunarodne zajednice. Ipak, mislim da su iz međunarodne zajednice vidjeli da to s Republikom Srpskom neće tako lako ići - rekla je Plavšić i istaknula da je RS uspješan zato što ima rukovodstvo koje je u stanju uhvatiti se u koštac sa svim poteškoćama.  

Plavšić je pohvalila i aktualnog predsjednika RS-a Milorada Dodika opisavši ga kao čovjeka s dugim i velikim iskustvom.

Komentara 538

IE
Iegionar
22:19 05.01.2011.

Kad sam bio mali karao sam ofce.

OB
-obrisani-
22:48 05.01.2011.

@ MILUTINE NIJE TO PROLIV...TO SMRDI LOJ,COVEK MAZE DUPE SVAKO VECE SA LOJEM I KONTAMINIRA CEO BALKAN! :))) MISLI DA JE U TURSKOJ.Uskoro ce dobiti malu tursku ,bice fildzan drzavica od 16 000 km 2

NI
niko36
18:14 05.01.2011.

Bolje i Srbija nego Dzemahirija!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije