Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncesija za Stojedinicu

AZTN istražuje oblike vlasničkog povezivanja u preuzimanju 101 MHz

26.08.2021.
u 06:27

Ni sud ne može izmijeniti odluku VEM-a, može samo biti ponovljen natječaj, a dotad je koncesija u rukama Top radija

Komentara 10

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:24 26.08.2021.

Očito je dio članova Vijeća za elektroničke medije duboko povezan s nekom zainteresiranom stranom. Inače stvorila se koncentracija koja bi mogla biti prijetnja demokraciji ako već to nije.

Avatar vila velebita
vila velebita
07:09 26.08.2021.

Radio s meni daleko najboljom glazbom... Odrastao sam i formirao se uz njega!! System of Down, Pearl Jam, Placebo.... Skunk Anansie... uz sve velike klasike.... To na drugim radio stanicama ne možeš čuti. S nekim njihovim stavovima se ne slažem u potpunosti, ali takav radio fali u našem radijskom eteru. Nadam se da će se priča raspetljati u njihovu korist!!!

Avatar OEF - Adminov neuspjeh br. 328
OEF - Adminov neuspjeh br. 328
08:51 26.08.2021.

Vec dva mjeseca drzite na naslovnici telop “BREAKING:....pod kojim se iskljucivo vrti reklama za pretplatu na vas “premium” sadrzaj. Koliki imbecili morate biti da ne shvacate da ste smijesni, jadni i pateticni i da vam nitko normalan nece dati ni lipu za taj tzv. “sadrzaj”. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije