Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski veleposlanik
Povratak na članak

Azimov zadovoljan nagodbom u slučaju Agrokora

Uvijek sam bio za to da se nađe obostrano prihvatljiva formula i nadam se da će ovo što smo dogovorili učvrstiti stabilnost Agrokora, kaže Azimov

Komentari 4

NA
narod1
20:45 10.04.2018.

Todorića suditi za veleizdaju

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
20:11 10.04.2018.

Možda više nisu u samom svjetkom vrhu, ali ovu partiju šaha su Rusi odigrali maestralno: Ušli su u Hrvatsko gospodarstvo na velika vrata i s time dobili utjecaj i na Hrvatsku politiku. Nisu jedini, gotovo sve svjetske sile, velike i srednje su prisutne kod nas, ali sad su i Rusi tu. Čekali su i dočekali svoju šansu. A mi? Na ja, mi se selimo iz vlastite domovine, a oni koji ostaju samo gledaju svoje osobne intrerese, uhljebske. Nema puta ni Hrvatskog Putina....

VL
GO
goronja
17:47 10.04.2018.

Vi morate ojačati NOPJ kako bi vratili Jugoslaviju i da se više ta agonija i ta sranja prestanu, kao što je Putin i obečao, a onda možemo dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.