Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski veleposlanik
Povratak na članak

Azimov: Siguran sam da će Putin doći u Hrvatsku

Rusko-hrvatska trgovinska suradnja, nadam se, ove godine bit će veća od dvije milijarde eura. Uspostavljeni su i jako dobri kontakti između parlamenata i između osam ministarstava Hrvatske i Rusije, rekao je Azimov.

Komentari 12

Avatar nekakav
nekakav
14:48 30.09.2019.

a dal novinar bude američkog veleposlanika pitao isto pitanje, zašto je uvriježeno mišljenje da su svi američki diplomati špijuni?

VL
MO
moškov
14:11 30.09.2019.

u fortenovu.....??????

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
14:13 30.09.2019.

Nikom nije gorila do zore, pa nece ni Vladimiru...

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:57 30.09.2019.

Koga briga što ti blebebutaješ starče???

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:05 30.09.2019.

Naravno da će doći. Nakon Petrokemije slijedi dogovor oko Aluminija i INA-e.

VL
DU
Deleted user
14:22 30.09.2019.

Hrvatska ne smije zazirati od Rusa.Živimo u multipolarnom svijetu,više se ni jedna odluka na međunarodnoj pozornice ne može donijeti bez Rusije. Trebamo surađivati s svima pri tome vodeći računa o našim interesima.

VL
DU
Deleted user
14:43 30.09.2019.

Hvala g. Azimov. Učinite sve da dođe. Hrvatska se treba okrenuti istočnom tržištu, jer na zapadu smo samo jeftina radna snage i građani drugog reda. Sad je bolje, poslije okupacije, jer ipak smo mi europljani.

VL
CA
cortesova arkebuza
14:39 30.09.2019.

Ma sve super al Gosp, Azimov nemojte da vam je Bandić brat,ajme po najveći je bandit baš on.Šta se tiće Rusa i odnosa HR-Rusija na njima treba dakako raditi i njegovati prvenstveno jer su nam Rusi kao narod i ljudi daleko bliži nego Ameri. To su činjenice. Da su nam po temperamentu bliski pokazuje sa koliko poštovanja i gostoprimstva su nas primila za vrijeme SP u nogometu. Široka je ruska duša. Ipak kako se radi o politici treba biti racionalan i biti oprezan jer sve velike sile bez obzira kako se zvale u ovom današnjem multipolarnom svijetu imaju samo jedan cilj-ovladati sa drugim zemljama. Kad bi se mene pitalo buduća eskadrila bila bi ona sa kraticom SU. Ne smijemo zazirati od Rusije, nemojmo zaboraviti da su nas Rusi u Domovinskom ratu više podržavali,sjetimo se kome su prodali S-200 dok su Ameri čekali kako i na koji način će se odvijati agresija na Hrvatsku pa da se mogu odlučiti na koju će stranu. Osim toga ne smije se zaboraviti da su Ameri na početku kad su se SLO i HR odlučiti izaći iz YU govorili, čitaj Gosp. Baker da je sukob u YU unutarnji problem i da ga Milošević mora riješiti bez vanjskog uplitanja!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.