Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODCIJENIO PUBLIKU

Konačno otkrio potpunu istinu odbukcije koja je svojedobno šokirala svijet

Autopsija
Foto: Youtube Screenshot
1/2
25.09.2017.
u 22:14

'Velik dio mene danas osjeća krivnju. Podcijenio sam reakciju publike'

U dokumentarnoj emisiji iz 1995. prikazana je autopsija izvanzemljanina od strane državnih patologa u Roswellu, odmah nakon pada navodnog NLO-a - autopsija koja je šokirala svijet, ali i zaradila milijune.

No Spyros Melaris, redatelj filma, otkriva kako je snimka autopsije iz 1947. godine zapravo snimana u jednom stanu u Londonu.

Mrtav 'izvanzemaljac' zapravo je svojevrsna skulptura Johna Humphreysa koji je radio sa specijalnim efektima i u legendarnoj seriji Dr. Who, piše Metro

Melaris otkriva kako su organi neidentificiranog izvanzemaljskog tijela zapravo organi krave i janjeta iz mesarnice, a kompot od brusnice bio im je u jednom trenu previše taman za izlučevine kraj mozga...

- Velik dio mene danas osjeća krivnju. Podcijenio sam reakciju publike. Zapravo su svi iz NLO zajednice upravo taj film smatrali nepobitnim dokazom postojanja NLO-a i izvanzemaljaca - zaključuje Melaris.

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
03:21 26.09.2017.

Baš me interesira tko mu je rekao da konačno otkrije potpunu " istinu " ? Možda oni koji su ubili Terry Lloyda koji je izvještavao o ratu u Iraku pa je malo previše rekao i pokazao.

DU
Deleted user
23:57 25.09.2017.

Mesarnica? Stvarno?!?! Strava.....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:47 26.09.2017.

pa dajte napokon razmislite svojom glavom...da postoji civilizacija negdje u svemiru koja je toliko nepojmljivo naprednija od nase da je nasla mogucnost putovanja do (makar) najblizeg suncevog sistema od svojega, i nasla da tu postoje uvjeti za njihov zivot, bi li i jedno ljudsko bice danas bilo zivo (osim eventualno u torovima)????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije