Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Automobilom sletio u jezero kod Kutine i poginuo

\'Plaski,Latin - Kuca u kojoj je ubijena i nadena 88-godisnja Ana Klipa koja je zivjela sama. Kucu i pet dana nakon ubojstva cuva policija. Ubojica starice jos nije pronaden a nezna se ni motiv ubojst
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
08.11.2010.
u 18:21

Kada se točno nesreća dogodila ne zna se, jer je taj dio Brinjana nenaseljen.

F.D.(52) iz Garešnice poginuo je jučer u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Brinjani kod Kutine. Naime, sinoć su mještani prijavili policiji da se u jezeru kod nogometnog igrališta vidi osobni automobil okrenut na krov.

Izlaskom na mjesto događaja, policija i vatrogasci su izvukli automobil bjelovarskih registracija iz jezera i u njemu pronašli tijelo nesretnog F.D.

Kada se točno nesreća dogodila ne zna se, jer je taj dio Brinjana nenaseljen te svjedoka nesreće nije bilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije