Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Automobilom se zaletio u skupinu mještana, završio u istražnom zatvoru

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.04.2019.
u 09:39

Zaletio se u trojicu muškaraca u dobi od 30, 21 i 40 godina te potom pobjegao.

Četiri su osobe lakše ozlijeđene u romskom naselju Piškorovec u Međimurskoj županiji. U subotu oko 13.40 minuta u dvorištu u kojem je skupina muškaraca konzumirala alkoholna pića 31-godišnjak je bacio praznu bocu prema 40-godišnjaku i pritom pogodio 38-godišnjaka.

Nakon toga je sjeo u osobni automobil i zaletio se u trojicu muškaraca u dobi od 30, 21 i 40 godina te potom pobjegao.

Policija će protiv njega podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, ali i dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Nakon provedenog ispitivanja na državnom odvjetništvu, jučer je doveden sucu istrage županijskog suda koji mu je odredio istražni zatvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije