Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAKOVEC

Automobilom se namjerno zaletio u tri osobe

policijska traka
Foto: ilustracija
12.06.2019.
u 16:55

Optužnica je podignuta protiv 31-godišnjaka za kojeg se sumnja da se je 6. travnja namjerno zaletio automobilom u kuću gdje su sjedila dvojica muškaraca

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Terete ga da je 6. travnja 2019. u dvorištu kuće u Piškorovcu nakon svađe s više osoba sjeo u osobni automobil i zaletio se prema stolu za kojim su bili 30-godišnjak i 21-godišnjak.

Udario je u njih, a u nastavku vožnje i u 40-godišnjaka koji je pokušao pobjeći iz dvorišta. Sva trojica su ozlijeđena.

- Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - kažu u DORH-u.

Izvlačenje broda u Budimpešti

Ključne riječi

Komentara 9

CE
cenzura
17:36 12.06.2019.

Zar je zabranjeno napisati da se radi o romima u romskom naselju????? Da je (nedaj Bože) riječ o branitelju to bi bilo "masnim" slovima u naslovu!!

BA
baartol
17:20 12.06.2019.

piškorovec je naselje irona kojima je poglavica toro kajtaz

TH
thu
17:51 12.06.2019.

Neki Iron man??!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije