Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zagrebu

Automobilom naletio na pješakinju koja je preminula u bolnici

nesreća, pogazio pješaka, poginuo pješak (1)
Ivica Galović/Pixsell
18.12.2011.
u 14:03

Pješakinja, još uvijek nepoznatnog identiteta, preminula je oko podneva u KBC Zagreb od zadobivenih ozljeda kada je na nju jutros na Jordanovcu naletio autombil.

Pješakinja, još uvijek nepoznatnog identiteta, preminula je oko podneva u KBC Zagreb od zadobivenih ozljeda kada je na nju jutros na Jordanovcu, kod kućnog broja 121 naletio autombil.

Nalet osobnog vozila dogodio se jutros oko 9 sati, nakon čega je pješakinji pružena liječnička pomoć, no unatoč tomu podlegla je ozljedama.

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:40 18.12.2011.

Svaki dan ma dokle sta je sa ljudima ?

DU
Deleted user
16:29 18.12.2011.

cestovni divljaci i prometna policija su u paktu - prekršitelji rade što požele, divljaju sa 100 na sat svuda, a policija samo šikanira one koje uhvati da voze 20 km više od dopuštenog na nekom zabačenom mjestu, obično osunčanoj busiji na dnu ravnog silaska ceste, gdje auto samo ubrza i uz kočenje. prometna policija je tu da ubire porez na bezazlene, a sigurnost na cestama njih se ne tiče - treba izaći na cestu bilo gdje u hrvatskoj i za pet minuta ćete vidjeti tri prekršaja za višegodišnji zatvor, a policije nigdje, jer su prometni policajci naprosto neradnici koji se ne žele bosti s rogatima. tko ih pozove i upozori na divljanje nazovu ga tužakalom i još mu zaprijete.

OB
-obrisani-
15:40 18.12.2011.

S

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije