Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARE, TOUNJ

Automobil poštara zasuli kamenjem i ukrali novac

poštari
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
12.06.2014.
u 10:04

Nitko nije ozlijeđen, a lopovi su se nakon pljačke udaljili

Na lokalnoj cesti u naselju Košare u Općini Tounj, Karlovačka županija, jučer poslijepodne odvijala se prava drama. Naime, dvije nepoznate osobe napale su 32-godišnjeg djelatnika Hrvatske pošte i opljačkale ga.

Najvjerojatnije su pratile njegovo kretanje te ga sačekale dok je s automobilom došao do lokalne cestice, gdje su automobil zasuli kamenjem i razbili staklo na vozilu zbog čega je vozač s automobilom sletio van kolnika. Nakon toga su mu zaprijetili i vatrenim oružjem i tražili da im preda sav novac koji posjeduje.

Srećom, nitko nije ozlijeđen, a lopovi su se nakon pljačke udaljili. Policija istražuje čitav slučaj i traga za počiniteljima.

>> Zagreb: U liftu opljačkao poštara i pobjegao sa 60.000 kuna!

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kafka
11:04 12.06.2014.

Počela su ulična razbojstva tipa sačekuše. Učili smo to iz povijesti iz vremena Turaka. Turci i hajduci!

DU
Deleted user
11:20 12.06.2014.

Za vrijeme ministarskog mandata Ranka Ostojića smo se nagledali svega, počevši od luksuznih A6 koji su skončali kod šefova MUPa do organiziranih akcija kažnjavanja biciklista - ali onog temeljnog, da je policija prezentna po kvartovima, busnim kolodvorima, noću u ophodnji (kao što je nekoć bilo), e to ne može (niti ih ne zanima). Pa onda nije čudo što eskaliraju drskosti kriminalaca! Na aerodromu je cijela buljumenta što temeljne što specijalne policije i to se smatra samo po sebi razumljivo, a na željezničkom, busnom kolodvoru ih nema ni za lijek. A da se ne govori da je akcija Kvartovski policajac zamrla zbog nevjerojatnog izrugivanja policajaca kad bi se vratili u pol. postaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije