Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Istri

Automobil namjerno zapaljen, bankomat izgorio nakon eksplozije

Bankomat Poreč raznesen
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
03.04.2020.
u 11:00

Peugot Partner su zapalili usred noći, a samo nekoliko minuta kasnije u zrak je upumpavanjem plinske smjese u njega dignut i bankomat

Pulska policija ovih dana ima pune ruke posla, pa su tako priopćili da je poznat uzrok požara koji je u 2.25 u noći na 2. travnja izbio na Peugeotu Partner u vlasništvu 52-godišnjaka. Kako je priopćila policija, vozilo je bilo parkirano u Turističkoj ulici u Vabrigi, a očevidom je utvrđeno da je namjerno zapaljeno. Šteta je nekoliko tisuća kuna, a za počiniteljem se traga.

Osim za njim, traga se za osobom ili osobama, koje su iste noći, gotovo istovremeno u Ulici Mate Vlašića u Poreču u zrak dignuli bankomat. Počinitelj(i) su bankomat napunili plinskom smjesom, nakon čega su ga detonirali. Uslijed eksplozije je izbio i požar u kojem je u potpunosti izgorio i bankomat i poslovni prostor u kojem je bankomat instaliran. Oštećenja su nastala i na okolnim poslovnim prostorima, a kolika je šteta te je li iz bankomata odnesen novac, za sada nije utvrđeno.

Komentara 1

BE
Beskucnik
12:48 03.04.2020.

Pomocna Luka razlicitosti mira i tolerancije ,grad sa najvecom narkomanskom populacijom ,moralno i nakon nestanka poticaja za brodogradnju i materijalno propao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije