Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Automobil naletio na sestre u Daruvaru: Starija (17) ima potres mozga, a mlađa (11) i frakturu lubanje

prometna
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
03.04.2021.
u 21:14

Mlađa kćer je prevezena iz Opće bolnice Pakrac u zagrebačku Kliniku u Klaićevoj jer uz potres mozga ima frakturu lubanje. Sreća u nesreći je, kako kažu liječnici, da nema izlijeva krvi u mozak, kazao je ostac

Policija je podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača Mercedesa kutinskih registracija koji je u petak navečer u Daruvaru naletio na dvije djevojčice na zebri. 

- Mlađa kćer (11) je prevezena iz Opće bolnice Pakrac u zagrebačku Kliniku u Klaićevoj jer uz potres mozga ima frakturu lubanje. Sreća u nesreći je, kako kažu liječnici, da nema izlijeva krvi u mozak. Vjerujemo i nadamo se da će sve dobro proći. Starija (17) je zadržana u Općoj bolnici u Pakracu gdje su obje dovezene nakon nesreće. Ona ima također potres mozga. Obje su jako natučene - ispričao je otac djevojčica za 24sata. 

Podsjećamo, u trenutku nesreće sestre su prelazile cestu, a zbog udarca prednjeg dijela vozila odbačene su na asfalt. Te večeri su išle u grad na likovnu radionicu. 

- Poslije radionice, starija kćer je trebala odraditi zadatak iz tjelesnog. Kako ima online nastavu onda je morala propješačiti određenu udaljenost koju je mjerila mobitelom. Napravile su krug i kod autosalona su krenule na pješački prijelaz. Dva automobila koja su dolazila s desne strane iz smjera grada su stala pred pješačkim prijelazom, a vozilo koje je dolazilo s lijeve strane iz smjera Gornjeg Daruvara nije se zaustavilo već ih je udarilo - prepričao je otac djevojčica. 

Roditelji su stalnom kontaktu s liječnicima te se nadaju kako će sve proći bez posljedica. Rečeno im je kako se starija kćer žalila na glavobolju i ostat će najmanje tri dana u bolnici na promatranju. 

VIDEO: Otac teško ozlijeđene djevojčice dolazi na Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
03:19 05.04.2021.

Radionica na večer, a poslije i on line nastava. Stožer CZ je zabranio treninge, radionice, nastavu u zatvorenim prostorima. Tko je i gdje organizirao likovnu radionicu?

NB
nikola.busic
12:24 04.04.2021.

"Automobil naletio . . . " - e pa dobit će dobru kaznu - mislim, automobil. . .

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:47 04.04.2021.

Kako se mogu ulice/ceste, koje prolaze kroz naselja i one, između naselja, a u koje ljudi idu pješice, uopće pustiti u promet ako nemaju nogostupe!? Pa, to u civiliziranoj Europi to ne postoji više od 50 godina! I zašto nemama usporivača prometa, bar na ulazu i izlazu iz mjesta, kao i pred zebrom!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije