Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđeno dvoje maloljetnika

Autom uletio među sudionike u tučnjavi

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.11.2013.
u 10:45

Automobilom je upravljao brat mladića koji je sudjelovao u tučnjavi

Jedan je maloljetnik teže, a jedan lakše ozlijeđen nakon što je na skupinu osoba koje su se sukobile u Nedelišću vozilom naletio vozač iz Pribislavca. U Policijskoj upravi međimurskoj ističu da se 1. studenoga u 2.10 sati u krugu dvorišta dvorane u Ulici Josipa Marčeca u Nedelišću fizički sukobilo više mlađih osoba s područja Međimurske županije.

– Jedan od njih za tučnjave u pomoć je pozvao svog brata, 26-godišnjaka iz Pribislavca, koji se svojim vozilom dovezao na mjesto sukoba i zaletio među sukobljenu skupinu. Zbog udara vozilom jedno je dijete lakše ozlijeđeno, a jedno teže, pa je prevezeno u bolnicu u Zagreb i zadržano na liječenju. Protiv 26-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu – izvijestila je danas PU međimurska.

Komentara 3

BA
balic
11:57 04.11.2013.

Tucnjava u Nedeliscu izmedju malodobnika u 2.10h ja se najozbiljnije pitam sto balavurdija trazi noci na ulici ,gdje su im roditelji.?!

CH
chemica
13:46 04.11.2013.

Znači, kada se balonja tukao u dva sata poslije ponoći, bio je "maloljetnik", a kada je pri tome stradao, postao je "dijete"? Što, trebalo bi nam ga biti žao? Čekamo javno obraćanje "nesretnih" roditelja koji će za stradavanje vlastitog potomka optužiti rat? Pretvorbu i privatizaciju? Ma cijelo društvo? Samo da oni ne budu ni za što krivi. Jadni mameki i tateki koji moraju raditi po cijele dane pa nemaju vremena za odgoj djeteta kojeg su zlosretnim slučajem donijeli na svijet. Prezervativ je bio preskup.

Avatar gluhi deda
gluhi deda
11:41 04.11.2013.

ja sam za to,da se ukine temeljna policija,sta oni zapravo rade?Ako im se da, izadu na poziv ne naprave gotovo nista i vrate se nazad u postaju,takav posao može radit ko hoce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije