Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužnica protiv vozača

Autom udario pješakinju koja je preminula, imao je nedozvoljena LED svjetla

nesreća noć
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL/Ilustracija
05.01.2021.
u 08:25

Uslijed udara zadobila više teških ozljeda od kojih je preminula istog dana u bolnici

Vozač star 28 godina optužen je zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

On je 15. ožujka 2020. u Ivanovcu pokraj Čakovca upravljao osobnim automobilom koji nije imao ispravna prednja svjetla zbog ugrađenih LED sijalica koje nisu dozvoljene jer imaju slabiji intenzitet svjetlosti, i nesmotreno je vozio prevelikom brzinom neprilagođenoj dometu vidljivosti u uvjetima sumraka, pa je prednjim dijelom automobila udario u pješakinju koja je prelazila kolnik. Uslijed udara zadobila više teških ozljeda od kojih je preminula istog dana u bolnici.

Ključne riječi

Komentara 12

UM
Umjereni
08:54 05.01.2021.

Toga nema nigdje na svijetu da se građane maltretira tehničkim pregledima automobila svake godine, samo kako bi sve te silne stanice imale od čega živjeti, a da na cestama vozi krama za koju se iz aviona vidi da ne bi smjela biti na cesti.

SV
Svedo
09:42 05.01.2021.

zalosno i teško svima ali ne vjerujem U to zbog sijalice ali vjerujem da je brzina auta bila kriva, mlad i lud pa cik U zube i neka citilica za mjuzu makar ja velim da je citilica za sve kriva. Sucut obitelji

RA
rasinja
09:29 05.01.2021.

Na nekom se obično polome "koplja". Taj mladić, če moguće i dobiti nekakvu (adekvatnu) kaznu za razliku od "kreme" društva (Horvatinčić, Kamenički, Čačić,....) koji su u smrt poslali 8 (osam) ljudi i nisu kažnjeni .... pardon, jedan je cijelo bio kažnjen školom golfa koju je "morao" igrati .... drugi zbog bolesti ne može na suđenje i liječi se terapijom putovanja po svijetu.... HR pravosuđe je raširilo svjetsku pravnu znanost za nove pojmove (sinkope) i mu nema "ravna" na zemaljski kugli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije