Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Novske

Autom udarila biciklisticu, liječnici se bore za njezin život

nesreća
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
05.03.2020.
u 14:13

Od siline udarca vozačica bicikla je odbačena na prednji dio vozila, a potom je pala na zemljanu površinu

Biciklistica (44) zadobila je ozljede opasne po život u prometnoj nesreći koja se danas ujutro oko 5.30 sati dogodila u mjestu Stara Subocka na novljanskom području.

Do nesreće je došlo kada je 29-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom kutinskih registracija, ne prilagodivši brzinu kretanja i vidljivosti udarila u neosvijetljeni stražnji dio bicikla kojim je upravljala 44-godišnjakinja bez reflektirajućeg prsluka. Od siline udarca vozačica bicikla je odbačena na prednji dio vozila, a potom je pala na zemljanu površinu.

Zbog zadobivenih ozljeda, vozilom hitne pomoći je prevezena u Opću županijsku bolnicu Pakrac, gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život. Protiv vozačice Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
17:24 05.03.2020.

po mraku ja se držim više lijevo u prometnoj traci jer ne želim zbog takvih biciklista i pješaka da završim u zatvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije