Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt u prometu

Autom sletio s ceste i zabio se u betonski stup

nesreća (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
05.07.2010.
u 23:39

Sletio je s kolnika zbog zdravstvenih porblema, pretpostavlja se. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i obdukciju.

Vozač (64) mercedesa ML zagrebačkih registracijskih oznaka preminuo je nakon prometne nesreće koja se dogodila u 21.50 u Zagrebačkoj ulici u Maloj Ostrni kod Dugog Sela. Vozio je Zagrebačkom ulicom kada je, najvjerojatnije zbog zdravstvenih problema, izgubio nadzor nad vozilom. Skrenuo je ulijevo i udario u betonski stup javne rasvjete.

Bio je sam u automobilu, a u nesreći nije sudjelovalo nijedno drugo vozilo. Nakon nesreće vozilom hitne pomoći prevezen je u Dom zdravlja u Dugom Selu, gdje je preminuo oko 22.42 sata.

Tijelo je odvezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb gdje će se utvrditi točan uzrok smrti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije