Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VUKOVARSKOJ ULICI

Autom se zabio u stanicu: 'Srušio je zaštitnu ogradu, razbio staklo i oštetio tramvaj'

Foto: Čitatelj 24sata
1/2
03.04.2021.
u 18:05

Policijski očevid trebao bi utvrditi sve okolnosti ove prometne nesreće.

Vozač osobnog automobila zabio se u zaštitnu ogradu tramvajske stanice na Vukovarskoj ulici u Zagrebu. U nesreći nitko nije ozlijeđen 

- Srušio je zaštitnu ogradu, razbio staklo i oštetio tramvaj. Sreća da nitko nije stradao, kazao nam je očevidac nesreće za 24sata.

Zagrebačka policija potvrdila je da su u subotu oko 16.20 sati dobili dojavu o naletu osobnog automobila na tramvajsku stanicu na ovom križanju. Prema prvim informacijama, nastala je samo materijalna šteta.

Policijski očevid trebao bi utvrditi sve okolnosti ove prometne nesreće. 

 

Komentara 11

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
19:49 03.04.2021.

Zašto mi je obrisan komentar: "Stanica je osnovna građevna jedinica živih bića. Biologija, osnovna škola."? To je moj dobronamjerni komentar na članak i opću kulturu novinara večernjeg lista. I umjesto da mi se zahvali, promijeni naslov članka, a novinara uputi na veću pozornost kod budućeg pisanja, meni se obriše komentar. Što se time želi poručiti? Dobronamjerni komentatori, tko vas je..... Mi smo ovdje i sudac i kadija. Bit će kako mi želimo. Iako smo u krivu. Pa nije vam to baš pohvalno.

ZO
zoranos
18:40 03.04.2021.

Isto se dogodilo prije godinu dana možda km niže u Vukovarskoj. Čovjek je iz čista mira "skrenuo" na stanicu i pobrao 5, 6 stupića i lupio u nadstrešnicu. Doslovno sam ga gledao - samo je skrenuo. Dal je to dekoncentracija jer ideš ravno i onda pokupiš ogradu sa strane. I što je najbolje to se neće popraviti godinama, jer ovo što sam ja vidio još uvijek stoji bez stupića i stakla više od godinu.

Avatar brons
brons
21:25 03.04.2021.

cudim se da nije uber ili bolt , najveca opasnost na cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije