Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donja stubica

Autom naletio na pješakinju pa pobjegao: Žena je preminula na mjestu nesreće

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.09.2019.
u 21:32

Za vozačem se intenzivno traga.

Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći kod Donje Stubice oko 19.30 sati. Kako su nam kazali u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj žena je na mjestu poginula uslijed naleta automobila kod kućne adrese Donja Podgora 2a. 

Nakon što je udario pješakinju, vozač se automobilom udaljio s mjesta nesreće. Od policije smo saznali da se radi o osobi staroj 50-ak godina, a za vozačem se još uvijek intenzivno traga.

Na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija korisnici su komentirali da je na mjesto nesreće stiglo nekoliko vozila hitne pomoći i policije.

Na istu lokaciju pristiglo je i Općinsko državno odvjetništvo.

Komentara 14

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
22:04 28.09.2019.

"Nakon što je udario pješakinju, vozač se automobilom udaljio s mjesta nesreće." Kako znamo da nije "Nakon što je udariLA pješakinju, vozačICA se automobilom udaljiLA s mjesta nesreće."?! Jel to seksizam, Doris???

BR
brezposlicar
20:32 29.09.2019.

Zbog takvih bi trebalo obnovit goli otok da tamo tucaju kamen i prisjecaju se svojih zrtava.

Avatar Dumen
Dumen
06:33 29.09.2019.

U kasnijem sudskom postupku bolje prođe onaj koji pobjegne sa lica mjesta jer se stigne otrijezniti i sa fiškalom dogovoriti strategiju obrane. Pod uvjetom da je pametan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije