Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kada svađa izmakne kontroli

Autom krenuo na nju i branikom je udario u nogu, a njega odbacio na poklopac motora

Omiš: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice Lige nacija protiv Portugala
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
26.04.2021.
u 14:40

Nasilni obračun dogodio se u Zagrebu u dvorištu stambene zgrade na Savskoj cesti.

Jedan pomalo nesvakidašnji incident završio je prijavom  za dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom  za što je osumnjičen jedan 39-godišnjak. Kako je priopćila zagrebačka policija  sumnjiči  ga se za događaj koji se zbio 24. travnja oko 13 sati  u dvorištu jedne stambene zgrade na Savskoj cesti.  

Osumnjičeni muškarac se tada prvo verbalno posvađao s 47-godišnjakinjom, a svađa  je postajala sve burnija, da bi  jednom trenutku, 39-godišnjak Opel Astrom  krenuo prema ženi i djetetu koje je bilo s njom. Prednjim djelom branika ju je udario u noge. U tom trenutku je na mjesto događaja došao 49-godišnjak, koji je  39-godišnjaka pokušao spriječiti da se odveze s mjesta događaja. Stao je ispred  vozila, no 39-godišnjak je ipak vozilom krenuo prema 49-godišnjaku. Bacio ga je na poklopac motora, nakon čega se  zaustavio.

U međuvremenu je na mjesto događaja došla i policija koja je privela 39-godišnjaka, ispitala ga  i kazneno ga prijavila. Žena i dijete nisu ozlijeđeni dok je 49-godišnjaku lakše ozlijeđena ruka.

Policija nije  navela u kakvim su odnosima sudionici incident, odnosno je li  riječ o obiteljskom  ili susjedskom sukobu, a nije priopćeno ni što je motiv cijelog događaja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije