Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavljen

Autocestom pokraj Gornje Ploče jurio 247 km/h

policija
Arhiva VL
16.04.2012.
u 16:36

Rekorder za upravljačem 26-godišnji je muškarac iz Vrankovca, mjesta u općini Sveti Križ Začretje.

Lička policija u redovitoj kontroli prometa tijekom vikenda zaustavila je ukupno 46 vozača koji su vozili nepropisnom brzinom te još četiri vozača pod utjecajem alkohola.

Rekorder za upravljačem 26-godišnji je muškarac iz Vrankovca, mjesta u općini Sveti Križ Začretje. Svojim osobnim automobilom Audijem A6 krapinskih oznaka autocestom A1 u smjeru Splita vozio je 247 kilometara na sat.

Policija ga je zaustavila pokraj čvora Gornja Ploča gdje je ograničenje brzine 100 kilometara na sat. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bik
Bik
22:09 16.04.2012.

kad vec kopirate njemacku u skoro svemu ,!! zasto onda imate jos uvjek takva glupa ogranicenja na brzim auto cestama samo lova je u pitanju bila i ostace,!! vecina danas ima aute koji mogu razvijati brzinu do 200 kmh i00 kmh i vise kojice nam .... brzi auti kad imamo glupe zakone??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije