Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novska

Autocestom jurio 236 km na sat

Goran Kovacic/pixsell
12.07.2018.
u 14:38

Izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna

Jutros oko 5.20 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, policijski službenici su zaustavili osobni automobil Mercedes njemačkih registracija, kojim je u smjeru Zagreba brzinom od 236 km/h upravljao 31-godišnji njemački državljanin.

Izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

>> Najmanji Mercedesov crossover

1/7
Ključne riječi

Komentara 6

RI
rightside
13:23 15.07.2018.

samom novinaru se ocito jako zurilo u kladionicu ili na pivupred ducan kad je odabrao ovakvu ilustraciju uz ovaj clanak,,))))))) zbilja "sam svjetski vrh" )))))))

BU
Bubalamala
15:32 25.07.2018.

Visoka cestarina, malo prometa a ne smiješ se provozati brže od gradske vožnje. Svaki izlaz sa autoceste smanjenje brzine a postoji dodatna traka za izlaz. Previše je prometnih znakova pa tu probajte nešto uštedjeti !

GO
goran2hr
15:56 12.07.2018.

Brzima kazne, ali najbržem nagrada. Kao turistička zemlja, uvedimo godišnju nagradu za rekordera, koji u praksi proslavi ljepotu, kvalitetu i sportsku stranu naših autocesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije