Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uklonjen s ceste

Autocestom između Zagreba i Karlovca automobil vozio u suprotnom smjeru

Krivi smjer
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.04.2015.
u 15:03

Iz HAK-a su za N1 potvrdili da je vozilo uklonjeno s ceste oko 13 i 30 sati.

Komentara 6

Avatar comparator
comparator
15:30 06.04.2015.

N1 ionako vozi u pogrešnom smijeru pa što im onda to smeta !?

OB
ObrenM
15:32 06.04.2015.

Kada ce zakon o sigurnosti u prometu konacno,ozbiljno sankcionirati voznju u suprotnom pravcu.Koliko zivota ugrozavaju nenormalne ili bolesne osobe,koje se izvlace sa prekrsajnom prijavom.Ako nenamjerno pogrijese zasto se ne zaustave u zaustavnoj traci i zovu cestovnu ophodnju,da se to rijesi na siguran nacin.Bitno je puniti proracun sa "sacekusama",sankcionirati par kilometara brzu voznju,nedostatak pricuvnih sijalica i jos mnogo toga sto ne ugrozava zivote,ali donosi korist pokradenoj drzavi.

DU
Deleted user
15:59 06.04.2015.

Ja bih uveo kaznu presanja i slanja auta na kucne adrese, svima onima koji ugroze drugi ljudski zivot kroz svoje neznanje u prometu..uz masnu novcanu kaznu naravno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije