Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Karlovcu

Autobus izletio s ceste, ozlijeđeno više osoba

Autobus se prevrnuo u Karlovcu
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/6
02.02.2018.
u 14:46

Promet je zbog očevida u prekidu

Gust snijeg koji pada vjerojatni je uzrok prometne nesreće koja se dogodila u Rečičkoj ulici u Karlovcu na cesti D-36 i u kojoj je autobus sletio s ceste. Nesreća se dogodila oko 13.30 sati, javljaju iz PU karlovačke, a osobe koje su bile u autobusu su povrijeđene. U tijeku je očevid koji će utvrditi što je uzrok slijetanja autobusa s ceste.

Bili smo svi u autobusu, nas 13, jer smo se vraćali iz škole u Karlovcu. Vozač uopće nije vozio brzo, sve je bilo normalno, ali onda smo došli do blagog zavoja i samo smo osjetili da autobus klizi u obližnju grabu. Jednostavno se nije mogao zaustaviti - ispričali su nam srednjoškolci koji su zadnji 'radni' dan u tjednu imali nesvakidašnju avanturu na putu do kuće koju sigurno neće nikada zaboraviti.

Naime, kako na karlovačkom području već satima pada gust snijeg zbog kojeg su ceste mokre i klizave, to je mogao biti najvjerojatniji razlog što je vozač autobusa, koji na liniji od Karlovca do Rečice prevozi uglavnom učenike i pokoju odraslu osobu, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u dubok jarak uz cestu. Riječ je o dijelu Rečičke ulice koji prolazi kroz šumski predio i to laganim zavojem.

Autobus se prevrnuo u Karlovcu
1/8

- Dvoje učenika je hitna pomoć prevezla u bolnicu, imaju lakše ozljede, ogrebotine uglavnom i više su prestrašeni i šokirani, nego što su ozlijeđeni. Ostali nemaju ozljeda. Sreća jet što je vozač vozio ipak polakše, pa nije bilo veće tragedije. Jedno što prizor izgleda dosta loše, autobus je čitav u grabi, pa su vatrogasci pomagali djeci da iziđu i vadili su im torbe iz autobusa, jer oni u šoku nisu mogli reagirati sami - kazali su nam neki od roditelja djece koji su ubrzo došli na mjesto događaja, ali i vozači koji su ostali zatečeni u koloni vozila iza autobusa.

Nesreća se dogdila oko 13.30 sati, a tek je oko 15 sati promet cestom D-36 od Karlovca prema rečici, pušten naizmjence jednom kolničkom trakom.

Komentara 3

DU
Deleted user
17:54 02.02.2018.

Kvaliteta vozača? Stanje autobusa? Političke veze koncesionara?

ZA
Zagy154
18:47 02.02.2018.

vozi miško,

RS
rasta sev
20:31 02.02.2018.

Kakva je zimska oprema na autobusu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije